ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ e-class ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ

Η διδασκαλία εξ’ αποστάσεως έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα.Στο σχολείο μας έχουν δημιουργηθεί και συνεχίζουν να δημιουργούνται  ηλεκτρονικά  μαθήματα στις πλατφόρμες του ΠΣΔ e-class και e-me τόσο από  τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τμημάτων όσο και από ειδικότητες.Η πλειοψηφία των μαθημάτων είναι αναρτημένα στην πλατφόρμα e-class.Επειδή δεν έχουν εγγραφεί ακόμη όλοι οι μαθητές στο ΠΣΔ και μετά τη νέα παράταση για τις εγγραφές(μέχρι 6 Απριλίου), αλλά και λόγω δυσκολιών ανταπόκρισης του δικτύου λόγω υπερφόρτωσης τα μαθήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους εκπαιδευτικούς είναι ανοικτά, που σημαίνει ότι μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος μαθητής/τρια και χωρίς εγγραφή και κωδικό, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω.

Παράλληλα στην ΕΡΤ2  λειτουργεί από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου εκπαιδευτική τηλεόραση για τους μαθητές του δημοτικού “Μαθαίνοντας με την ΕΡΤ”.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, η εξ αποστάσεως δεν αντικαθιστά τη δια ζώσης διδασκαλία.Είναι ένα καινούριο εγχείρημα στο οποίο καλούμαστε να ανταποκριθούμε εκπαιδευτικοί και μαθητές. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την επαφή των μαθητών με το σχολείο, κάνοντας επαναλήψεις και μια διαφορετική προσέγγιση σε ενότητες που έχουν διδαχθεί μέσα από διάφορες δραστηριότητες. Μας έχουν λείψει οι μαθητές μας και ξέρουμε ότι και σε αυτούς έχει λείψει το σχολείο. Πρέπει όμως όλοι να μένουμε σπίτι για να παλέψουμε με αυτό τον τρόπο τον ιό.

Να έχουμε όλοι την υγειά μας!

Είσοδος σε μάθημα του eclass χωρίς κωδικούς

Αφήστε μια απάντηση